Сильна злива затопила район у Одесі: більше 210 осіб врятовано рятувальниками
09:36 21.07.2023
900

Сильна злива призвела до повені в одному з районів Одеси, що створило складну ситуацію для місцевих мешканців. Багато людей опинилися в оточенні затопленої території і не мали змоги покинути свої домівки. Пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій повідомила про проведення рятувальних операцій для допомоги постраждалим.

Більше 210 осіб, у тому числі 35 дітей та 3 вагітні жінки, отримали необхідну допомогу завдяки рятувальним бригадам ДСНС, які вживали заходи для виведення людей з небезпечних умов. У загальній чисельності врятованих були представники рятувальної-водолазної служби Одеської міської ради, які також долучилися до ліквідації наслідків повені.

Загалом для ліквідації наслідків негоди було задіяно 14 рятувальників та три одиниці рятувальної техніки. Крім того, комунальна установа "Рятувально-водолазна служба Одеської міської ради" також відіграла свою роль у цій операції, залучивши одиницю техніки та двох фахівців особового складу.

Зазначимо, що нещодавно в ДСНС були опубліковані фотографії ліквідації наслідків нічних обстрілів у Одесі, внаслідок яких серед постраждалих опинилася дитина. Ситуація в районі затоплення є складною та вимагає додаткових заходів для допомоги постраждалим і відновлення пошкодженого майна.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також