Протягом минулої доби в Гайсинському районі сталися дві автопригоди з потерпілими
15:02 19.09.2023
274

Перший інцидент трапився 18 вересня у місті Гайсин. Около 7:40 годин ранку на вулиці Марка Вовчка 43-річний водій автомобіля Mercedes з Гайсинського району наїхав на 25-річного місцевого мешканця, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги. Після аварії потерпілого госпіталізували до лікарні.

Другий інцидент стався близько 16:30 біля села Вища Кропивна на автодорозі. 21-річний водій автомобіля Volkswagen, житель Теплицької територіальної громади, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем Hyundai. У результаті аварії постраждав 37-річний житель Райгородської територіальної громади, водій автомобіля Hyundai, який був доставлений до медичного закладу.

Транспортні засоби були поміщені на арештмайданчики. Водії проходять освідчення та перебувають у стані трезвості.

Слідчі розпочали досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За цими статтями може бути передбачена штрафова санкція від трьох тисяч до п'яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Автор: Анна Бурлака
Читайте також