Вінницькі копи розслідують обставини трьох ДТП із потерпілими, серед яких 8-річна дитина
15:33 29.11.2023
366

У Вінниці, Гайсині та Вінницькому районі трапилися три ДТП з потерпілими, які призвели до травмування трьох осіб. Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП у Вінницькій області.

Перша пригода сталася у Гайсині близько 16:50 28 листопада. 28-річний водій автомобіля Dodge Journey, рухаючись по вул. Соборній, збив 8-річну дівчинку-пішохода на регульованому пішохідному переході. Дитина отримала травми та була госпіталізована.

Друга аварія трапилась того ж дня о 17:45 у Вінницькому районі. 27-річний водій Volkswagen Passat наїхав на пішохода, який рухався у зустрічному напрямку. 62-річний пішохід отримав травми та був доставлений до медичного закладу.

У третій події, що відбулася у м. Вінниця на вул. Сергія Зулінського, 27-річний водій Infiniti зіткнувся з електроопорою, що призвело до госпіталізації водія та його 39-річної пасажирки.

Всі транспортні засоби зафіксовані на арештмайданчиках, а водію Infiniti взяли зразки крові для експертизи. Розслідуються кримінальні провадження за порушення правил дорожнього руху, а керманичі пройшли огляд і були тверезі.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також