Вінницька торгово-промислова палата переїжджає до "Шоколадного будинку"
15:43 27.04.2024
551

З 29 квітня Вінницька торгово-промислова палата почне приймати відвідувачів на новій адресі — вулиця Симона Петлюри, 24, відома як "Шоколадний будинок". Про переїзд повідомив Ігор Шевченко, патентний повірений України та начальник відділу зовнішньо-економічних зв’язків та перекладів Вінницької ТПП.

До цього часу палата знаходилась за адресою Соборна, 67. Вінницька торгово-промислова палата пропонує широкий спектр послуг, включаючи розробку логотипів, маркетингові дослідження, юридичні послуги, митне оформлення вантажів, судову та товарознавчу експертизу, третейський розгляд спорів, патентні послуги, сертифікацію товарів і послуг, засвідчення форс-мажорних обставин, переклади та консультації з питань експорту.

"Шоколадний будинок", пам'ятка архітектури, зведена у 1914-1915 роках, добре відомий місцевим жителям. Відомий також як "Пошта", він служив поштовим відділенням з 1920-х років і до 1992 року. Вінницька міська рада у 2015 році вирішила передати будівлю з державної в комунальну власність, а в грудні минулого року розпочались реставраційні роботи.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також