Електронний кабінет для військовозобов'язаних запрацює з 18 травня
18:00 06.05.2024
256

Електронний кабінет для військовозобов'язаних запрацює 18 травня. Про це повідомила заступниця міністра оборони з питань цифрового розвитку, Катерина Черногоренко, в ефірі Радіо Свобода.

На своїй сторінці у Facebook вона пояснила, як функціонуватиме е-кабінет. "Міноборони в травні запускає мобільний додаток для військовозобов'язаних, який можна буде завантажити з App Store та Google Play Market. Завдяки йому можна буде швидко оновити свої дані та переглянути, що зберігається в реєстрі 'Оберіг'.

Мобільний додаток – це один зі способів оновлення даних, що потрібно зробити протягом 60 днів з 18 травня. Можна буде звернутися до ТЦК або оновити дані дистанційно через додаток", - зазначила посадовиця.

Черногоренко наголосила, що цифрова команда Міноборони працює над запуском додатку до 18 травня. "Ми приділяємо особливу увагу безпеці даних. Ви точно зможете оновити свої дані онлайн, не порушуючи вимог законодавства. Це треба зробити протягом 60 днів з моменту набуття чинності змін до закону про мобілізацію, тобто, до 16 липня", - додала вона.

Автор: Павло Петрушкко
Читайте також