Третя штурмова бригада отримала від столичної громади 20 пікапів, які вже сьогодні вирушають на фронт, - Кличко
19:36 30.04.2024
376

Мер Києва Віталій Кличко передав бійцям 3 ОШБр 20 позашляховиків, які були придбані за кошти столичної громади. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні передали бійцям 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ 20 автівок — новеньких пікапів Toyota Hilux. Які вже сьогодні вирушать на фронт. Від початку цього року для 3-ї бригади місто виділило з бюджету 60 мільйонів гривень. На половину цих коштів вже закупили ці пікапи», - повідомив Віталій Кличко.

Мер Києва також зазначив, що сьогодні під ранок повернувся з Донбасу, куди відвозив допомогу для кількох підрозділів на передову — fpv-дрони та системи Starlink. Кличко наголосив, що Київ продовжить допомагати захисникам.

«Від початку року Київ виділив з бюджету вже майже 6,5 млрд гривень на потреби військових. І ми продовжимо збільшувати допомогу!» - підкреслив Віталій Кличко.

Раніше Віталій Кличко передав від громади Києва 500 fpv-дронів бійцям батальйону «Свобода» 4 бригади Нацгвардії «Рубіж». Також Кличко повідомляв, що на квітневій сесії Київради допомогу захисникам з бюджету столиці було збільшено на понад 1,5 млрд гривень.

Таким чином цього року столиця виділила вже 6,5 млрд гривень силам безпеки та оборони.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також