17-річна дівчина травмувалась у ДТП у Чернівцях: поліція розслідує обставини аварії
14:42 13.06.2023
283

Поліція Вінниччини розслідує подію, що сталась у смт Чернівці, де унаслідок аварії постраждала 17-річна дівчина. За даними відділу комунікації поліції Вінницької області, інцидент трапився 12 червня в Могилів-Подільському районі приблизно о дев'ятій годині ранку на Вінницькій вулиці. Поліція розпочала кримінальне розслідування щодо цієї події.

За кермом легковика "ВАЗ 2108" перебував 55-річний мешканець Могилів-Подільського району. За попередніми даними, водій наїхав на 17-річну дівчину, яка переходила дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Постраждалу було доставлено до лікарні з місця автопригоди. Водій автомобіля пройшов огляд і виявився трезвим. Легковик був вилучений із дороги.

Поліція розслідує цей випадок за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України, яка стосується порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортних засобів.

За вчинене правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі строком до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також