Чому жінки стогнуть під час сексу?
21:02 17.09.2021
300

Навіть із зав'язаними очима при включеному телевізорі ти зможеш безпомилково визначити, коли герої на екрані займуться сексом. Якщо це тільки не буде німе кіно. Звуковий супровід, при якому актори фільму видають стогін, є постійним атрибутом хорошого сексу. Але чи дійсно стогони це вираз захоплення під час інтимної близькості? Спробуємо з'ясувати, чому жінки стогнуть під час сексу.

Гучні стогони у більшості людей асоціюються з отриманням задоволення. Жінки стогнуть в ліжку, в той час, як більшість чоловіків вважає за краще займатися сексом практично мовчки.

Чому жінки стогнуть, коли займаються сексом? Виявляється, науковий світ визначив кілька причин, кожна з яких дає своє пояснення.

Чому жінки стогнуть в ліжку? Причина - в гіпервентиляції легких

Сексуальне збудження сприяє підвищенню активності в певних зонах головного мозку. Під час досліджень вчені довели активацію сенсорної, рухової, лобової кортикальной і деяких інших областей мозку. Все це впливає на весь організм в цілому.

Стогін жінок під час сексу пов'язаний зі зміною активності м'язів, збільшенням концентрації гормонів, підвищенням чутливості шкіри, зміною ритму дихання. Ласки партнера призводять до того, що жінка починає глибоко дихати.

Ерогенні зони у жінки

В результаті відбувається гіпервентиляція легенів, організм викидає в кров велику кількість ендорфінів. Чому жінки стогнуть під час сексу? Тому що стогони свідчать про зміни фізичного стану і задоволення.

Стогін жінок під час сексу: стимуляція і навчання партнера

За допомогою стогонів жінка може підказати партнеру, як йому діяти. Звуки, що видаються під час інтимної близькості, вважаються проявом найпростішої форми спілкування. Чому жінки стогнуть під час сексу? Тому що таким чином вони показують: в яких особливо чутливих зонах слід посилити ласки.

Жінки стогнуть, бо підгледіли це в кіно

Чому жінки стогнуть під час сексу? Є ще одна причина, але не всім чоловікам вона може сподобатися. Видаючи хтиві звуки жінка, таким чином, може лише наслідувати кіногероїв улюблених серіалів і еротичних фільмів. У багатьох фільмах, в тому числі і в популярних серіалах, під час еротичних сцен героїні голосно стогнуть, вигукуючи ім'я свого партнера. Жінки, надивившись таких сюжетів, вважають, що для хорошого сексу чоловікові обов'язково потрібні її гучні і протяжні стогони, що зображують задоволення і пристрасть.

Автор: Анна Бурлака
Читайте також