День податківця на Вінниччині – згадували про колег на фронті, говорили про збільшення надходжень
10:30 03.07.2024
308

З нагоди Дня податківця, який в Україні святкують 2 липня, у Вінниці  відзначили кращих працівників Головного управління ДПС Вінниччини. Участь у заході взяли представники міської та обласної влади. Почесною гостею зібрання стала дружина загиблого на фронті податківця.

Про це повідомляють у ВМР.

На початку урочистостей присутні схилили голови в пам’ять про свого колегу – податківця Віталія Кудрика, який віддав за Батьківщину найцінніше – своє життя. На заході була дружина Небесного воїна Олеся. Присутнім нагадали, що, нині на передовій боронять рідну 17 працівників ГУ ДПС Вінниччини.

Після вшанування загиблого колеги розпочалась офіційна частина, присвячена безпосередній роботі податківців по наповненню бюджету.

 Лише протягом 5 місяців цього року вдалось збільшити надходження до Зведеного бюджету Вінницької області. Зокрема, скерувати Єдиних соціальних внесків на понад 6 млрд грн – зазначила  заступник начальника Вінницької обласної військової адміністрації Наталя Заболотна

Виконувачка обов’язки начальника ГУ ДПС у Вінницькій області Оксана Домерат зазначила, що робота податківці триває практично 24/7. Завдяки зусиллям служби доходи до Зведеного бюджету Вінниччини щороку зростають, незважаючи на усі труднощі воєнного стану.

Наразі приріст у порівняні з мирним часом (бюджет 2021 року) становить 72%. Дякуємо бізнесу, дякуємо сумлінним платникам податків та працівникам державної податкової служби Вінниччини, – наголосила Оксана Домерат.

 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також