До другого туру більше жителів Вінниччини змінили місце голосування
16:50 21.04.2019

Для зручності, українці до виборів змінювали місця свого голосування, не стали винятком й вінничани та жителі області. За два тижні на Вінниччині до реєстру виборців звернулось близько 3700 осіб, які вирішили не голосувати за місцем прописки.

Більш детально про це розповів на прес-конференції Голова обласного осередку Всеукраїнської громадської організації Комітету виборців України В’ячеслав Телень.

Одна з ДВК у м. Вінниці розпочала свою роботу з невеликим запізненням«У першому турі голосування було фактично три місяці, коли людина могла прийти та змінити місце голосування. І цим правом скористалися близько трьох тисяч вінничан. Перед другим туром реєстр виборців за два тижні своєї роботи зареєстрував 3700 вінничан, які виявили бажання змінити місце голосування, - розповів В’ячеслав Телень. - Загалом, по Вінницькій області цей приріст склав близько 10%».

Увага!

Імена виборців, що змінили місце свого голосування, знаходяться у кінці списку. Якщо члени виборчої комісії не можуть знайти ваше ім’я, і при тому ви змінювали місце голосування, не соромтесь попросити подивитись у кінці списку. Проголосувати – це ваше право!