Українськi банки почали виплачувати «ковiдну» тисячу
19:30 16.12.2021
270

16 грудня Monobank оголосив, що почав виплачувати «ковiдну» тисячу. Найближчим часом кошти отримають тi, хто подав заявки на тестування програми єПiдтримка у «Дiї». Про це повiдомив спiвзасновник банку Олег Гороховський та мiнiстр цифрової трансформацiї Михайло Федоров у Telegram.

Гороховський зазначив, що кошти отримають близько пiв мiльйона клiєнтiв, що подали заявки на отримання виплат у тестовому режимi в «Дiї».

Iз закiнченням тестового перiоду з 20-21 грудня кошти почнуть нараховувати автоматично пiсля пiдтвердження заявки у «Дiї».

Водночас вiн зауважив, що проєкт працює з навантаженням вчетверо вище звичайного через кiлькiсть заявок та нових карток. Наразi картки єПiдтримка у банку оформили 1,3 млн клiєнтiв.

Мiнiстр цифрової трансформацiї Михайло Федоров також провiв у своєму Telegram опитування щодо тестових виплат. У вiдповiдь користувачi як monobank, так i Альфа-банку зазначають, що кошти вже надходять, та дiляться скрiншотами виплат.

Довiдково: наразi до програми долучились шiсть банкiв: Monobank, Альфа-банк, А-Банк, ПриватБанк, Укргазбанк, Ощадбанк. Водночас Михайло Федоров зазначив, що у понедiлок очiкується пiдключення «щонайменше ще одного великого банка».

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також