Головнокомандувач ЗСУ Залужний: "Прийшов час повертати своє"
11:43 27.05.2023
254

Головнокомандувач Збройних сил України, генерал Валерій Залужний, опублікував відео, в якому він молиться за визволення та заявляє, що прийшов час повертати своє. Цю інформацію повідомляється в Telegram-сторінці Залужного.

Відеоролик з молитвою за визволення України був опублікований Валерієм Залужним з підписом "Прийшов час повертати своє".

Також на сторінці Генерального штабу ЗСУ у Facebook з'явився допис, в якому пояснюється, як саме було створено відео. Відеоролик підписано як "Благословіть наш рішучий наступ!".

"В рамках кампанії з інформаційної підтримки Збройних Сил України було створено захоплюючий відеоролик, присвячений визволенню України від російських загарбників", - йдеться у повідомленні.

За даними Генштабу, "на створення відеоролика авторів надихнула Молитва українського націоналіста, написана Осипом Мащаком у 1920-х роках, майже 100 років тому".

Проте, як зазначають, у відеоролику використаний "зовсім інший" текст.

"Це Молитва за визволення України. З такими словами та думками наші героїчні воїни йдуть у наступ, щоб звільнити Україну від російських окупантів і підняти Прапор Перемоги", - додали у Генштабі.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також