У Росії чоловік помер у прямому ефірі треш-стриму
12:10 30.01.2021
257

Поліція почала перевірку у справі про смерть літньої людини під час прямого ефіру. Треш-стример з Смоленська помер через передозування спиртними напоями.

У 60-річного Юрія Душечкина навіть є свій фан-клуб. Вже не в перший раз шанувальники збирали гроші на небезпечну кількість алкогольних напоїв, які стример випивав в прямому ефірі.

За словами підписника, близько місяця тому глядачі накопичили кошти на 10 ягуарів. Вже тоді вони думали, що організм чоловіка не витримає такого навантаження. Цього разу за 5 днів йому зібрали гроші на 10 пляшок горілки.

У якийсь момент у чоловіка почалися судоми, кінцівки стали холоднішати. Коли один з учасників почав трясти пенсіонера і мацати пульс, стрім закінчився.

Вночі в квартиру приїхали медики, які зафіксували смерть Душечкина. Його фанати стверджують, що на тілі чоловіка виднілися сліди побоїв. Причину смерті встановлять експерти.

Співробітники правоохоронних органів підтвердили, що пенсіонер помер не від насильницької смерті. За попередньою версією, це сталося через сильної інтоксикацію, викликаною дешевим алкоголем. Слідчі почали перевірку.

Автор: Анна Макарчук
Читайте також