Благодійний конкурс для багатодітних мам «Місіс мама 2021»
15:30 22.05.2021
276

«Місіс мама 2021» – це конкурс мета якого звернути увагу на проблеми та велич багатодітного материнства, а також показати, що такі матусі не тільки домогосподарки, а й амбітні, ділові, творчі жінки. 

Участь беруть 12 багатодітних мам віком від 30 до 50 років з Вінницької області, Чернівців та Хмельниччини. Всі вони присвятили своє життя достойному вихованню малюків, розвитку творчої особистості.

Це дуже важливий соціальний проєкт який дає змогу мамам поринути в інший світ, нагадати собі, що насамперед вони тендітні та ніжні жінки. 

“Я хотіла, аби багатодітна мама перестала бути просто домогосподаркою, вирвати її з родинних буднів, подарувати їм свято, допомогти зрозуміти, що можна приділяти увагу не лише родині, а й собі, коханим” - розповідає організаторка та мама трьох дітей Вірсавія Богославська

Для учасниць організатори та спонсори приготували подарунок — у вигляді підготовки до конкурсу: а саме проживання 7 днів під час у мальовничому ГРК «Казка» різноманітні майстер-класи, тренінги, постановки дефіле, фотосесії зі створенням повного образу, екскурсії старовинним містом Вінниці та багато іншого.

Конкурс відбудеться 28 травня у готельному комплексі "Казка"!

На гостей чекають:

  • цікава концертна програма за участі співаків Володимира Холкина, Віри Майбороди та скрипальки Майї Оніщук,
  • ведучих Дмитра Балюка та Олександра Дзиги.  
  • також феєрверк-шоу,
  • смачний фуршет
  • та  веселі аніматори для дітей.
Читайте також