10 дешевих речей, здатних перевернути ваше сексуальне життя
21:01 25.03.2021
271

Стрічка

Для ігор в зв'язування Крістіан Грей купував мотузку, але ми тобі не радимо. По-перше, тобі рано переходити до жорстких напрямків, ще не освоївши базу. По-друге, мотузки - це дуже складно і твердо, завжди є небезпека затягнути занадто сильно і перетиснути кровотік, тому вибери що-небудь простіше. Цілком підійде звичайна стрічка з магазину фурнітури.
Ви зможете пограти в обмеження рухливості. Інший варіант - закрити стрічкою очі партнера, змусивши його сконцентруватися на відчуттях і звуках, а не на тому, що він бачить.

 

Латексні рукавички

Стоять 3 копійки, зате скільки цікавих і хвилюючих асоціацій можуть подарувати! Звичайно, незамінний атрибут для будь-яких витівок, пов'язаних з медичними рольовими іграми. У кого б ти не планувала перевтілитися: в кокетливу медсестру або суворого лікаря-терапевта, - латексні рукавички просто необхідні.
Просто уяви собі, як у нього все всередині стискається, коли ти з характерним звуком розправляєш їх на кистях.

Нашийник

Може бути, вам хочеться більше піти в класичний БДСМ? Точніше, в його ДС-сторону. ДС розшифровується як «домінант» і «сабміссів». Для створення відповідного настрою можна використовувати звичайний собачий нашийник. Підпорядкування плюс брутальність!

Пензлик або пір'їнка

А ось якщо хочеться чогось більш ніжного, візьми м'які пензлики або пір'ячко і гладь, пести, а потім цілуй. Найчутливіші місця на його тілі скажуть тобі спасибі, якщо навчишся «малювати» на них мокрими пензликами. Якщо сподобається, можна використовувати спеціальні харчові фарби для малюнка по тілу.

Шкарпетки

Зазвичай за ними і ходити далеко не треба, вони завжди під рукою. Тільки візьми чисті. Учені з Нідерландів прийшли до висновку, що чоловіки і жінки, що залишили під час сексу на собі шкарпетки, відчувають більш сильні оргазми. А вся справа в тому, що так ноги точно не замерзнуть і вам не доведеться думати про те, як би зігріти холодні п'ятки.

Парафінова свічка

Wax play - це напрямок БДСМ, коли «верхній» капає зі свічки на оголені ділянки шкіри свого «нижнього»: живіт, груди, навіть інтимні частини тіла. У польоті «віск» остигає і на шкіру потрапляє вже теплим, а не гарячим.
Бери тільки парафінові свічки. Згадаймо шкільний курс фізики. Сенс такої гри в тому, щоб в польоті крапля остигала. Температура плавлення у воску значно вище, ніж у парафіну. Парафін ж має найнижчу температуру плавлення. Церковні і столові свічки можуть викликати опік і алергічну реакцію, але найнебезпечніший - бджолиний віск. Парафінові свічки - найпростіші і дешеві, до того ж побережуть твій гаманець.

Маска

Естетичні маскарадні маски з мережива додадуть вашому сексу нотку таємничості і розкоші. Налий шампанського, одягни краще чорну білизну.
Якщо хтось скаже, що це вульгарно, ну і нехай - ти ж зібралася на модний показ, а в ліжко!

Нитка перлів

Може бути, у тебе залишилася одна від мами чи з часів юності? Знаменитий «перловий мінет»: ти береш в рот головку його члена, а ниткою перлів водиш по його стовбуру. З чуток, чоловік в цей час ловить кайф від нових відчуттів.

Збиті вершки

Класика жанру і олд-скул, який не такий вже і олд, якщо подумати. Буде липко і смішно, але це ж і плюс! Необов'язково малювати збитими вершками повний комплект нижньої білизни, можна просто злизати солодку піну з сосків і живота.
Цукор не «дружить» з внутрішнім світом жінки, але ось зробити «солодку шапочку» його члену - чому ні?

Дерев'яна ложка

Якщо ти не проти пограти в «погану дівчинку / поганого хлопчика» і дозволити себе відшмагати або свого партнера, не забудь, що в тебе під рукою повинен бути простий і зрозумілий девайс, який тобі допоможе.  Скористайся звичайною плоскою дерев'яною ложкою, яку використовують, щоб пробувати гарячий суп.

 

 

Автор: Анна Макарчук
Читайте також