Брудні слова в ліжку: як не виглядати безглуздо
19:49 02.11.2016
263

1. Відчувай момент і просто будь собою

Цю пораду можуть взяти на озброєння як жінки, так і чоловіки. Головне - підібрати правильний момент і врахувати всі чинники: характер партнера і свій власний характер. Якщо твій образ настільки позитивний, а він захоплюється твоїми веснянками і пише вірші на твою честь, то лайка в такій ситуації не завжди буде доречною, але все ж допустима. Почни з гарячого шепоту йому на вухо: не використовуй ненормативну лексику, але промов що-небудь близько-порнографічне.

2. Озвучуй фантазії

В голові кожної людини живе пара-трійка нереалізованих еротичних фантазій, про які часом навіть сказати соромно (чого робити зовсім не варто). Будь з ним відверта, розкажи про те, до чого тебе тягне, і, цілком ймовірно, твої таємні думки знайдуть правильний відгук. А якщо ні, то вам, можливо, не по дорозі.

3. "Брудний" словниковий запас

Інтернет - справжнє джерело для любителів гострих відчуттів. Якщо ти розумієш, що твій словниковий запас складається з пари банальних фраз, то тобі варто трохи "початитися" на форумах, де користувачі найчастіше реєструються під вигаданими іменами і обмінюються своїми еротичними фантазіями. Там можна почерпнути для себе багато цікавого і при цьому "зберегти обличчя".

4. Втягуй партнера в гру

Якщо ти заздалегідь підготуєш партнера до "брудної гри", а не робитимеш це під час статевого акту, то все може вийти набагато цікавіше. Натякни йому на те, що сьогодні йому дозволено більше, ніж зазвичай. Говори грубощі, заведи його, провокуй. Дай йому зрозуміти, що сьогодні у вас буде зовсім не дитяча гра.

Читайте також