Чи можна вважати секс без оргазму повноцінним
21:08 13.08.2017
252

Сексологи всіх країн і народів навчають жінок відчувати оргазм.

Цифри про те, скільки жінок займаються сексом, не відчуваючи при цьому оргазму, збивають з пантелику кращі голови людства. Над гіркою долею жінок, не ощасливлених оргазмом, готові лити сльози гінекологи, сексологи, невропатологи, політики, а особливо - чоловіки, готові негайно надати свої високопрофесійні послуги кожній із жінок, обділених оргазмом, пише Тochka.net.

  • До чого призводить такий ажіотаж навколо жіночого оргазму?

До комплексів неповноцінності, до чого ж ще... Дівчата, будьмо чесні перед самими собою: адже не кожній із нас так пощастило з організмом, що він відчуває оргазм при кожному сексуальному контакті, хіба не так? А дехто з нас відчуває оргазм у рідкісних, особливо вдалих випадках. І що відбувається в таких випадках? Чоловік почувається винним, жінка - несправедливо ображеною. Або, що найгірше - якщо не фригідною, то, завдяки ЗМІ, які заробляють на темі жіночого оргазму рейтинги й трафіки, дуже наближеною до цього образливого визначення. І наступного разу ти вже з тривогою прислухаєшся сама до себе: а що як знову без оргазму? Про що тоді думати і що робити? Нашвидку імітувати, щоб чоловік почувався героєм? Шукати хорошого сексолога? Вибрати правильну лінію поведінки тобі допоможуть, як завжди, знання.

Чи можна вважати секс без оргазму повноцінним
Чи можна вважати секс без оргазму повноцінним © depositphotos.com
  • Що треба знати про жіночий оргазм
  1. Із погляду потомства оргазм жінкам не потрібен. Тому самки тварин оргазму не відчувають. Хто, коли і навіщо навчив самок людини відчувати оргазм - невідомо. Є пропозиція вважати це подарунком богів. Годиться? Прекрасно.
  2. Жінка може відчувати кілька видів оргазму, кожен із яких відрізняється один від одного тривалістю і гостротою переживань.
  3. Жінка може відчувати множинний оргазм. Для цього, щоправда, потрібна або вроджена здатність переживати мультиоргазм, або певні навички як у чоловіка, так і в жінки.
  4. Здатність жінки відчувати оргазм залежить від менструального циклу. У середині менструального циклу, коли здатність жінки завагітніти максимальна, її сексуальний потяг досягає максимуму і здатність відчувати оргазм - також. У деякі дні менструального циклу сексуальне бажання може взагалі не виникати.
  5. Від 30 до 40% жінок відчувають оргазм не при кожному статевому акті. І сексологи не вважають це патологією, акцентуючи увагу на тому, що жіночий оргазм значною мірою, на відміну від чоловічого, зав'язаний на психології. І вирішальне значення в питанні жіночого оргазму може мати не майстерність чоловіка, а спогад про вчорашню підгорілу кашу або завтрашню нараду.
  6. У жінок, які ніколи не відчувають оргазму, можуть з'явитися проблеми зі здоров'ям.Тобто: застій крові в малому тазі, різні запальні захворювання. Плюс психологічна  незадоволеність.

Факт залишається фактом - оргазм жінці потрібен і працювати над тим, щоб він був у тебе - потрібно.

Дивись відео "Як посилити жіночий оргазм за допомогою силових вправ":

Читайте також