Гід по сексу втрьох: як не облажатися
22:19 20.08.2017
260

Як правильно організувати секс утрьох, щоб не було незручних моментів, - пише Тochka.net.

Якщо ти вважаєш, що секс утрьох - це збочення або вибір легкодоступних і легковажних, закривай статтю і йди дивитися відео про милих котиків. А якщо тобі цікаво дізнатися, які нюанси потрібно врахувати, щоб секс утрьох пройшов незабутньо в хорошому сенсі цього слова, Тетяна Ніконова, автор секс-блогу Sam Jones's Diary, розписала для wonderzine, що робити, щоб всі троє залишилися задоволені.
  • Ви в парі:
Як організувати: обговоріть, чого вам обом хочеться. Можливо, для вас секс на трьох - це енергійне одночасне подвійне проникнення під Rammstein, а для партнера - натирання один одного маслом без рук. Немає необхідності детально розписувати сценарій, але ви повинні знати, що прагнете до приблизно одного й того ж. І що ви обидва дійсно хочете, а не підкоряється тиску партнера. Останнє, та ще за участю сторонньої людини, буде небезпечно межувати з згвалтуванням. Головна проблема: знайти третього або третю. Залишайтеся реалістами і використовуйте шлях, де здатні вести себе відверто. Буде це додаток для дейтингу, підкат до одиночки в барі або на вечірці, захід у свінг-клуб або пропозиція для старих знайомих - неважливо. Істотно, щоб ви відчували себе комфортно і могли не соромитися себе. Відправляти повідомлення знайомій, що ви напилися і грайливо налаштовані, якщо раніше таку можливість не обговорювали, досить марно, вона таки не телепат. Шукайте там, де проявляються сили виражатися прямо, ви можете фліртувати і відчувати себе розкуто.
  • Ви - запрошена зірка:
Як організувати: найпростіший спосіб - дейтингові додатки. Пари часто знайомляться, прямо вказуючи, чого хочуть. Гетеросексуальні пари зазвичай ставлять на фото жінку, але підписують "знайомимося як пара". Не вірте заявам "дружина бісексуальна", поки самі з нею не поговорите. Першу зустріч організовуйте на нейтральній території - звичайні правила для безпечних знайомств діють і тут. Якщо зустрічаєтеся в готелі або на інший орендованій території, відразу з'ясовуйте, хто за що платить, і не соромтеся пропонувати те, що вам по кишені, якщо пропозиції з того боку здаються дорогуватими. Буває, що пара пропонує взяти всі витрати на себе, особливо якщо ви молоді і ще недостатньо заробляєте, тому заздалегідь вирішіть, наскільки для вас це прийнятно. І не вважайте, що готельний номер і пляшка просекко вас до чогось зобов'язують. Головна проблема: можете відчути себе використаною. Найчастіше це трапляється при спілкуванні з гетеросексуальними парами, де ініціатор сексу втрьох - чоловік, а жінка підіграє його бажанням. Вона в таких випадках не надто активна, приділяє основну увагу чоловікові, ваші ласки приймає байдуже і багато красується - але, на жаль, не зі збудження, а з конкуренції. Ви просто статистка в цій боротьбі, забирайте ноги, нехай дисфункціональний союз зі своїми проблемами сам розбирається. Найгірше, якщо жінка перебуває в очевидно підлеглому положенні: їй потрібні не експерименти в ліжку, а служба психологічної допомоги.
  • Ви і дві незнайомих один одному людини:
Як організувати: прощупайте грунт. Можливо, ваші відносини не вимагали повної інформованості і кожен з них не в курсі, що у вас є інший коханець або коханка. Тому для початку необхідно уточнити, як би вони до цього поставилися. Далі розкажіть кожному, з ким ви ще зустрічаєтеся, але без деталей. А то в уяві їх все могло влаштовувати, а в реальності прокидаються ревнощі і бажання набити супернику лице. Не давайте їм такої можливості, поки не упевнитеся, що все в порядку. Поділіться своїми фантазіями та оцініть ситуацію. Якщо немає явного відторгнення, запропонуйте познайомитися і обговорити. Призначте зустріч на нейтральній території. Тут уже мова не про безпеку, а про емоційний комфорт. Йти, ляскаючи дверима, з квартири, де часто буваєш, трохи небезпечно - можуть назад не пустити. Якщо ви поважаєте їхні почуття і намагаєтеся переконатися, що обидва учасники дійсно чинять добровільно, а не зі страху втратити зв'язок з вами, виключіть можливість мимовільною маніпуляції з вашої ж боку. Головна проблема: конкурентна боротьба, ревнощі і спроби залишитися єдиним гравцем. Все це стає помітно вже на стадії попередньої зустрічі. Взаємні підколи, самовихваляння і натяки на нездатність іншого надати все необхідне для вашого задоволення явно говорять, що на затії краще поставити хрест. Завжди можна сказати, що передумали, а вони обидва такі класні, що ви віддасте перевагу приділяти кожному при зустрічі всю свою увагу і ні з ким більше не ділити. І це, швидше за все, правда, інакше навіщо ви з ними взагалі спите.
  • Дві жінки, один чоловік:
Як організувати: вирішіть, чого ви хочете від сексу втрьох. Не обов'язково, щоб вам хотілося ще й жінку, досить її або вашої щедрості по відношенню до постійного партнера. Але треба, щоб дівчина розуміла, що ви їй в такому разі не дістанетесь. Якщо ж вас захоплює ідея сексу відразу з двома різностатевими людьми, запасіться терпінням, лубрикантами і засобами бар'єрної контрацепції. Прекрасні, гармонійні тіла фігурують тільки в вигаданих звітах з секс-вечірок. У житті завжди повно незручності, невміння порозумітися, неможливості зосередитися або необхідності відволіктися на запобігання. Нічого страшного в цьому немає, просто кількість безглуздих моментів збільшується, коли збільшується кількість учасників. Головна проблема: вам раптом набридло. Серйозно, важко уявити більш ідіотську ситуацію: мріяла, фантазувала, а в процесі виявляється, що не так-то це і цікаво. Вихід простий - відсторонитися і зайнятися мастурбацією. Тобто ви як ніби в справі, але не залучені. Якщо секс зовсім перестав вас цікавити, не мучте себе, зваліть попити чайку, а ці двоє нехай самі розважаються. Навіть якщо ви запрошена зірка, це не проблема, тому що ніхто не захоче перериватися для ввічливого прощання у двері. Скажіть, що запал пропав, підете в ванні полежите, а потім, може бути, продовжите.
  • Одна жінка, двоє чоловіків:
Як організувати: якщо у вас є постійний партнер, віддайте йому управління процесом. У будь-якій оргії, навіть такій маленькій, повинен бути свій модератор, нехай їм стане чоловік або бойфренд, поки у вас від подвійного задоволення відключається голова. Доручіть йому пояснення з третім партнером щодо акробатичних поз. Чоловіки в ліжку часто побоюються один до одного навіть торкатися, тому, якщо ви самостійно станете всім рулити, вам доведеться думати в першу чергу не про себе, а про те, як би одна чоловіча дупа не опинилася перед обличчям іншого чоловіка, від чого у останнього неодмінно все впаде. Навіщо вам так напружуватися? Делегуйте контроль партнеру, він уникати делікатних ситуацій стане на автопілоті. Якщо ж ви одиначка, постарайтеся не зустрічатися з парою чоловіків, які постійно практикують секс утрьох в такій конструкції. Швидше за все, у них вже є свої улюблені пози і підходи, вони діють як складена команда, а що потрібно конкретно вам, може залишитися за кадром. Для перших дослідів набирайте партнерів, які один з одним в ліжку ще не виявлялися. Головна проблема: безпека. Небезпечним може бути і один чоловік, а ідея опинитися наодинці з двома, від яких не знаєш, чого чекати, відлякає навіть саму розкуту і спраглу сексу жінку. Одне з рішень - свінг-клуби. Народу багато, за конфліктами стежать, припинити неприємну взаємодію нескладно, а ще простіше замінити одного з невподобаних партнерів кимось іншим. Можна приходити в клуб одній, можна з чоловіком, все залежить тільки від вашого настрою, психологічної готовності і, можливо, сімейного стану.
Читайте також