Користувачі мережі розповіли про причини зрад
21:43 07.02.2017
255

У цілому про те, що провокує на адюльтер, розповіли понад тисячу людей. Портал Whisper ініціював анонімне опитування, в рамках якого користувачі могли розповісти про причини, що змушують і провокують до зрад. В цілому було оприлюднено понад тисячу відповідей, - передає The Daily Mail. Частина користувачів відверто зізналася в тому, що відчуває задоволення, зраджуючи і обманюючи своїх партнерів.

"Я не можу перестати зраджувати. Я обожнюю це. Це приносить задоволення і змушує мене відчувати себе живим", - зізнався користувач.

"Я не можу припинити зраджувати своїй дівчині. Це так погано, але, з іншого боку, так добре", - висловився один з анонімних опитаних.

Інша частина користувачів аргументувала свої зради життєвими обставинами.

"Чесно кажучи, я взагалі не хочу перебувати в жодних стосунках. Але зараз у мене нелегка фінансова ситуація. Я зраджую постійно, щоб хоч якось розвеселити себе", - поділився своїм життєвим досвідом юзер ресурсу.

У цілому ж, серед найбільш поширених причин стали страх самотності, нерозділене кохання, брак сексуальних стосунків, спрага веселощів й інші.

Однак більшість користувачів, все ж, не можуть пояснити причини, які спонукають їх зраджувати.

"Я зрадозалежна. Я сподівалася, що це закінчиться після весілля, але не вийшло. У мене було відчуття, що мене змушують бути щасливою, але я зовсім не така", - розповіла одна з користувачок сайту.

Попередня новина
Наступна новина
Читайте також