Оральні ласки - найприємніший і доступний спосіб доставити взаємне задоволення один одному, особливо, якщо секс із проникненням не завжди можливий. І якщо в першому триместрі ви спокійно могли «просто лягти і розслабитися», то з середини другого і аж до пологів можна проявити фантазію у виборі поз для орального задоволення. Така різноманітність обов'язково підігріє почуття і закінчиться взаємним оргазмом!ласки

Давай пограємо

Сходіть на побачення із незнайомцем, яке обов'язково закінчиться в ліжку, для більш сміливих - чоловік може виконати роль клієнта, а ви надати йому сексуальні послуги. Роль рознощика піци теж підійде, але до сексу може не дійти, якщо піца дуже смачна! Експериментуйте, грайте та отримуйте задоволення!

Довга прелюдія

Це стає практично необхідністю при вагітності, адже гормони скачуть і якщо один день ви відчували себе ненаситною, то на наступний день буде щось типу: «Секс? Ні спасибі, утримаюся».

Прелюдії, які включають у себе повний комплекс послуг (поцілунки, поглажування, ласки статевих органів і розслабляючий масаж) допоможуть вам запалити вогник пристрасті і налаштуватися на потрібний лад. Однак, якщо бажання не спадає, ну що ж масаж досить непогане завершення дня!

Вхід ззаду

Анальний секс при вагітності не забороняється при відсутності протипоказань до сексу. Якщо ви практикували його до вагітності, під час цікавого положення можете навіть відчути, що відчуття стали більш інтенсивними, так як йде приплив крові до чутливих зон, що і загострює відчуття. Деякі жінки навіть віддають йому перевагу, відчуваючи зовсім інше задоволення. Але варто пам'ятати, якщо у вас прояви геморою, такий вид сексу краще відкласти. І якщо ви комбінуєте його з вагінальним, обов'язково використовуйте презерватив - перенесення анальної флори в піхві неприпустимий!

Джерело: 4mama.ua