Вчені назвали найактивніше в плані сексу десятиліття в житті людини
18:09 30.11.2016
255

Так, люди, що подорослішали до 2000 року, займалися сексом частіше, ніж представники будь-яких інших поколінь. У віці від 18 до 29 років нормою вважається займатися любов'ю близько 112 разів на рік (приблизно два рази на тиждень).

Інша група дослідників з Wilkes University встановила, що студенти університетів, які займалися сексом один-два рази на тиждень, мали вищий рівень антитіл у порівнянні з тими, хто приділяв інтиму менше часу.

У віковому проміжку від 30 до 39 кількість занять сексом знижується до 86 на рік, що складає приблизно 1,6 разів на тиждень. Саме в цей період багато хто вирішує завести сім'ю, за чим зазвичай слідує народження дітей, постійна турбота про яких не надто мотивує подружжя на інтимні утіхи.

У проміжку від 40 до 49 років кількість занять сексом опускається до 69 на рік. Дослідники з'ясували, що 45% сімейних пар займаються сексом кілька разів на місяць, 34% приділяють цьому два-три епізоди на тиждень, а 13% - займаються любов'ю у свята, лише кілька разів на рік.

На сайті Your Tango визначили: якщо у вас секс трапляється не частіше ніж один раз на місяць, варто терміново змінювати ситуацію. Це може позначитися на фізичному і психологічному стані здоров'я.

Читайте також