Все заради неї: 7 прекрасних поз зі стимуляцією клітора
21:02 11.06.2021
278

Більшості жінок потрібна стимуляція в цій області, але мало хто про це пам'ятає або взагалі знає. І якщо ти хочеш нарешті отримати максимум задоволення, спробуй ці пози, в яких клітор виявляється «учасником» процесу.

1. «Місіонерська»

Одна з кращих поз для стимуляції клітора (а не тільки найпопулярніша). Вона забезпечує тісний тілесний контакт, ви можете цілуватися і дивитися один одному в очі. А щоб увагу отримав і клітор, досить злегка тертися лобком про партнера, краще всього в такт його рухам.

2. Підйом сідниць

Ляж на ліжко, нехай він стане на коліна перед тобою. Тепер закинь ноги йому на плечі. Так ти піднімеш таз, і партнер торкатиметься твого клітора пальцями або вібратором.

3. «Зверху»

Відмінний спосіб стимуляції без руки і іграшок. Ти сидиш зверху і дивишся партнеру в очі. Гарним доповненням стане лубрикант на поверхні шкіри. Крім того, можна сильно відхилятися взад-вперед, щоб змінювати кут проникнення і торкання.

5. Перепливання моря

Цікава поза, варіація «наїзниці» навпаки. Він лежить на спині з подушкою під стегнами, зігнувши одну ногу в коліні. Ти сідаєш зверху, спиною до нього, одна нога - між його ніг, друга - зовні поруч з його зігнутою. Тепер тобі буде зручніше рухатися і стимулювати клітор.

6. «Доггі-стайл»

У цій позі можна домогтися самого глибокого проникнення і найактивнішої стимуляції. До того ж партнер може звільнити як мінімум одну руку, та й ти, загалом, теж!

7. На краю

Ляж на спину на краю ліжка, він встане перед тобою. Закинь ноги йому на плечі. У цій позі зручні буквально будь-які дії, спрямовані на взаємне задоволення.

Читайте також