Конкурсанти "Євробачення" прокоментували пісню "Шум" групи Go_A
21:00 14.05.2021
283

До старту 65-ого пісенного конкурсу "Євробачення" залишився тиждень. Уже 18 травня в ефірах телеканалів ми побачимо перший півфінал, у якому представник України, переможці Національного відбору-2020 гурт Gо_А. До початку грандіозного шоу на сторінках телеканалу СТБ стартував спецпроєкт про конкурс "Євробачення". Його ведучим став теле- і радіожурналіст, який понад 12 років висвітлює Євробачення, Володимир Бірюков. Співаки-суперники розповіли, що думають про українську пісню Shum і чи сподобалась вона їм.

Через карантинні обмеження у 2021 році учасники Євробачення не змогли познайомитися з представниками інших країн. Багато з них поділились, що вважають одне одного конкурентами.

Представниця Кіпру, Elena Tsagrinou, розповіла, що це одна з її найулюбленіших пісень і їй і цілому подобається стиль Go_A — мікс фольклорної та електронної музики. Представники Бельгії, гурт Hooverphonic, відзначили, що Україна — чудовий приклад того, як країни-учасниці вдало використовують свою унікальну культуру в піснях. «Україна, як завжди, має чудову пісню. Шум — крута пісня з унікальним звучанням», — додала співачка з Албанії, Anxhela Peristeri.

 

Читайте також