Помічника режисера, який передав Алеку Болдуїну зброю на зйомках «Іржі», раніше звинувачували в недотриманні заходів безпеки
12:01 25.10.2021
257

Піротехнік Меггі Голл в 2019 році подавала внутрішню скаргу на помічника режисера Дейва Холлса через недотримання заходів безпеки. Саме він повідомив Алеку Болдуїну, що в зброю, з якого актор потім вбив оператора Галину Хатчинс і поранив режисера Джоела Соузу, не було бойових патронів. Про це повідомляє The Guardian.

За словами Голл, вона раніше скаржилася виконавчим продюсерам серіалу Hulu «Назустріч пітьмі» (Into the Dark) на те, що Холлс «не дотримувався протоколів безпеки для зброї і піротехніки». У відповідь на це продюсери шоу заявили, що після зйомок в 2019 році Холлс більше не наймали.

Саме Холлс перед тим, що трапилося взяв пістолет і передав його Болдуїну, крикнувши, що «зброя холодна» (тобто безпечна). При цьому Голл зазначила, що те, що трапилося на зйомках «Іржі» - не вина Холлс, оскільки на знімальному майданчику в цілому були великі розбіжності через безпеку. Зокрема, лише за кілька годин до зйомок шість членів знімальної групи покинули майданчик в знак протесту проти небезпечних умов роботи.

21 жовтня Болдуін в ході зйомок в Санта-Фе вистрілив з пістолета, який повинен був бути зарядженим холостими патронами, але був зарядженим однією бойовою кулею.

 

Автор: Анна Бурлака
Читайте також