Джонні Депп може залишитися в Голлівуді без ролей після програшу в суді
20:18 09.11.2020
288

Голлівудська студія Warner Bros. повідомила знаменитого актора Джонні Деппа про те, що він більше не братиме участі в кіносазі «Фантастичні тварини».


Ця серія фільмів знімалася за сценарієм Джоан Роулінг, а Депп грав у ній роль темного чарівника Грін-де-Вальда. Творці кіносаги попросили актора вирішити справу полюбовно і розлучитися без скандалу.
Про це стало відомо від самого Деппа, який прокоментував ситуацію в своєму Instagram. Він опублікував лист, в якому вказується, що студія Warner Bros. попросить його добровільно відмовитися від ролі Грін-де-Вальда.

«Я з повагою поставився до такого прохання і погодився», - миролюбно повідомив актор.


З огляду на його характер, подібна поступливість здається досить дивною, від чого у всій цій історії відчувається якась недомовленість. І це відчуття має під собою вагомі підстави.
Справа в тому, що студія попросила Деппа відмовитися від ролі після того, як він програв позов до британського таблоїду The Sun. Тяганина почалася через статтю 2018 року, в якій говорилося, що актор бив колишню дружину Ембер Херд.

Фактично суд визнав, що зірка Голівуду бив свою дружину, і тепер це є вже не газетною чуткою, а доведеним фактом. Ясна річ, про все це Джонні в своєму коментарі скромно промовчав.
Проте, артист підкреслив, що виступає зі зверненням на тлі «недавніх подій, що відбулися» і збирається продовжити судові тяжби, щоб довести свою невинність. Програний позов, за словами актора, ніяк не вплине на його життя і кар'єру.

 

 

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також