ІТ-Асоціація Вінниці долучилася до заміни вікон у під’їздах які постраждали внаслідок теракту
17:30 26.08.2022
281

У Вінниці продовжуються роботи над відновленням пошкоджених багатоповерхівок. Цього разу для допомоги постраждалим вінничанам долучилася ІТ-Асоціація Вінниці.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

Вони звернулися до міської влади з бажанням допомогти постраждалим внаслідок теракту. З огляду на наближення опалювального сезону було прийнято спільне рішення про направлення коштів асоціації на заміну вікон у під’їздах. І вже найближчим часом мешканцям трьох будинків, що постраждали внаслідок влучання ракети неподалік, встановлять нові енергоефективні вікна, які стануть у нагоді з настанням холодів. Йдеться про будинки: Шмідта, 34, В. Винниченка, 33, Замостянська, 27.

«Нещодавно до нас звернулася ІТ-Асоціація Вінниці з пропозицією допомоги. Обговоривши деталі, ми спільно прийняли рішення направити кошти на закупівлю та заміну вікон у під’їздах. Протягом кількох тижнів робили огляд постраждалих будинків та збирали необхідну інформацію. Наразі роботи вже тривають, – каже директор департаменту житлового господарства Роман Фурман. – Я хочу подякувати нашим небайдужим друзям за допомогу у відновленні пошкоджених будинків».

Як розповіла Head of Partnership Дарія Нишпорська, ІТ-асоціація Вінниці від початку повномасштабної війни підтримує нашу Перемогу на місцевому рівні: «Ми маємо благодійний рахунок для наших учасників (компаній членів асоціації), завдяки якому неодноразово допомагали військовим, госпіталям та притулкам».

«Теракт у Вінниці 14 липня сколихнув не лише усю країну, а й світ. На жаль, у той день загинули і наші знайомі, які займались волонтерством неподалік. Приблизно через годину після вибуху кілька наших колег вже прямували до Центру крові, щоб поповнити запаси, а компанії-учасниці звертались із запитами: "Чим конкретно ми можемо допомогти?", – каже Дарія Нишпорська. – Цього разу ми вирішили допомогти і тим, в кого від вибуху частково постраждали домівки».

 .

Автор: Павло Петрушко
Читайте також
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa
Регіони
Сьогодні, 12:09
У Вінниці зaгорілaсь вaнтaжівкa