Хотпак на передову: «Українська команда» Вінниччини та ГО «Дія» забезпечили теплом захисників
19:02 31.03.2023
261

Волонтерський штаб «Українська команда» Вінниччини спільно з громадською організацією Асоціації жінок України «Дія» зігрівають теплом наших відважних захисників України на передовій.

Наразі вже 200 закуплених хотпаків відправились 18 окремому батальйону морської піхоти на Донецький напрямок. Тож завдяки такому набору, який вміщує в себе дві грілки та мініпічку, морські піхотинці матимуть можливість зігрітись в холодному окопі та навіть приготувати їжу.

Висловлюю щиру подяку волонтерам штабу за надання такої необхідної допомоги нашим військовим.  Завдяки вашій плідній праці ми можемо подарувати тепло кожному захиснику, - зазначає Надія Делієва.

Не зважаючи на календарну стовпчики термометра інколи не підіймаються вище 10 градусів тепла, а в окопах температура взагалі може досягати позначки 0.

Дані набори компактні та зручні у використанні, їх можна легко переносити з собою і вони зігріють захисника у будь-яку хвилину. Грiлку варто лише дiстати з упакування i вона сама за кілька хвилин розiгрiється до 50 градусiв, а віддача тепла буде тривати впродовж 8-12 годин.

Ми з волонтерами надаємо допомогу в різних напрямках і далі будемо ще більше працювати задля наближення нашої перемоги, адже лише в єдності наша сила! - наголосив Геннадій Ткачук, голова Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Video file
Автор: Павло Петрушко
Читайте також