Білоруські добровольці героїчно віддали своє життя на війні в Україні
20:59 31.07.2023
474

На війні в Україні загинули четверо білоруських добровольців із батальйонів "Литвин" і "Волат", які волонтерськи приєдналися до українських сил, щоб протистояти агресії російської федерації. Звістка про загибель героїв надійшла з посиланням на заяву полку імені Кастуся Калиновського, в якій підтверджується втрата невинних життів учасників українсько-російського конфлікту.

В заяві батальйонів "Литвин" і "Волат" було зазначено, що четверо білоруських героїв віддавали свої життя на фронті, захищаючи незалежність України. Імена та позивні загиблих не розголошуються задля збереження безпеки їхніх родичів та близьких. Військові, які добровільно долучилися до боротьби проти російського вторгнення, втратили свої життя у складних і небезпечних умовах передової, демонструючи непохитну відданість своєму завданню.

Полк імені Кастуся Калиновського висловив глибокі співчуття та підтримку родинам загиблих. Вони підкреслили, що ніколи не забудуть побратимів і продовжать свій шлях до перемоги над кривавою імперією, мріючи про вільну та мирну Білорусь та Україну. Пам'ять про героїчних добровольців, які віддали своє життя на захист сусідньої країни, буде жити у серцях їхніх співвітчизників, а їхні імена стануть символами мужності, самопожертви та патріотизму.

Варто відзначити, що білоруські добровольці активно допомагають українським військовим у їхній боротьбі проти російської агресії. Частина білоруських добровольців зберігається у батальйоні імені Кастуся Калиновського, що показує глибоке співчуття та солідарність Білорусі з Україною у важкому періоді боротьби за свою незалежність. Однак, загибель добровольців свідчить про серйозні та небезпечні виклики, з якими стикаються українські та білоруські військові, залишаючись під прицілом російської агресії.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також