Тяжкі бої на Донеччині - відбито 30 атак
10:08 09.07.2023
308

На Донеччині тривають важкі бої: протягом доби відбулось понад 30 бойових зіткнень. Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Про повідомляє Генеральний штаб ЗС України.


«На Мар’їнському напрямку, під ворожим вогнем артилерії, наші захисники відбили усі атаки в районі міста Мар’їнка. Противник завдав авіаційних ударів в районах Красногорівки та Новомихайлівки Донецької області. Здійснив обстріли населених пунктів Невельське, Георгіївка, Єлизаветівка, Красногорівка, Олександропіль, Мар’їнка, Побєда та Катеринівка Донецької області», - йдеться в інформації

Вдалося втримати ворога і на Лиманському напрямку. Тут протягом доби противник вів штурмові дії та намагався витіснити наші війська із позицій в районі Веселого..

На Бахмутському напрямку противник завдав авіаційні удари по кількох населених пунктах. Від артилерійських обстрілів також постраждали понад 15 населених пунктів, серед них Маркове, Богданівка, Хромове, Часів Яр, Іванівське.

На Авдіївському напрямку росіяни намагались піти у наступ в районах селищ Новокалинове, Степове, Первомайське та Невельське Донецької області. 

Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також