Окупанти шоковані, що весь світ підтримує Україну зброєю: перехоплення СБУ
15:34 25.05.2022
276

Російські загарбники в шоці, що весь світ надає Україні зброю. Це різко контрастує з «підкріпленням» загарбників: оскільки їм везуть «молодих довбнів», у яких навіть бронежилетів немає. Про це свідчать нові перехопленні СБУ розмови окупантів.

За словами представника ГУР, окупаційні війська в Херсонській області та частині Запорізької "поставили ультиматум" місцевим фермерам про те, що все, що буде вироблятися в цих регіонах, забиратимуть на територію Росії.

"Однозначно, великий подив викликало у окупантів таке питання, як розподіл землі. Видача землі населенню, паювання. Перше питання – були здивовані дуже: "А чому у вас не має колгоспів? Все забрати, все знову повернути в колгоспи. І весь врожай, який буде збиратися, – 30% буде залишатися вам, 70% йде на Росію". 

Це повернення часів колективізації, часів Радянського союзу, коли так було влаштовано на цих територіях".

Скібіцький переконаний, що така політика Росії призведе до виснаження окупованих територій.

За його словами, на окупованих територіях триває пошук проукраїнських і патріотичних людей, які можуть "завадити організації планів РФ на окупованих територіях".

Крім того, Скібіцький розповів про вивезення дітей, підлітків та молоді з окупованих регіонів. 

"Іде вивіз нашого населення з окупованих територій на територію РФ, і при чому дуже велика увага приділяється такій категорії як діти, підлітки, молодь. 

Чому? Тому що ми розуміємо, що молодь – це можливість влаштування в їхні навчальні заклади, в тому числі і у військові навчальні заклади, і це той контингент, який потім РФ буде використовувати. 

Відповідно, це молоде населення, яке можуть відправити в будь-який регіон РФ для того щоб відновити або поповнити ті прогалини в населенні, які є в дальніх районах РФ, Сибір, Далекий Схід. І реально ми бачимо цю картину".

Автор: Павло Петрушко
Читайте також