росія спонсор тероризму: в європейських містах пройшли акції на підтримку України (ФОТО)
19:41 27.06.2022
275

Українці, які були вимушені покинути власні домівки через війну в Україні, вийшли на вулиці європейських міст, аби розповісти всьому світу про воєнні злочини рашистів. Про це повідомляє наш кореспондент у Лейпцигу.

Сотні людей вийшли на вулиці з гаслом «росія спонсор тероризму». Подібна акція пройшла за декілька годин після того, як ворог випустив ракети по торговому центру у Кременчуці. За інформацію рятувальників під час вибуху у ТЦ знаходились тисячі людей.

Чотири місяці поспіль росіяни обстрілюють мою рідну країну та вбивають українців. Вони гатять по цивільній інфраструктурі. Весь світ повинен знати про воєнні злочини рашистів та зупинити це жахіття. Саме тому сьогодні я тут, - розповідає учасниця акції Катерина.

Дівчина була вимушена покинути власну домівку з 6-ти місячним малюком. За сотні кілометрів від домівки дівчина збирає допомогу для українських біженців та робить свій внесок у нашу перемогу.
Ще одна учасниця акції Анастасія розповіла, що вийшла на мітинг, аби привернути увагу до безчинств окупантів.


На жаль, війна не скінчилась і українським військовим та мирному населенню потрібна наша допомога. Я вважаю, що не маю морального права сидіти склавши руки в той час, коли в Україні помирають люди, - говорить дівчина.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також