«Українська команда» відправила вже 75 позашляховиків на передову – «ювілейна» автівка поїхала у 27 бригаду НГУ
Сьогодні, 10:00
256

Волонтерський штаб «Українська команда» передав автомобіль 27 бригаді НГУ. Це вже 75-й позашляховик, який волонтери відправили на передову.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці «Української команди».

Передали ще один автомобіль на передову. Це вже 75-й позашляховик, який «Українська команда» відправила захисникам. «Ювілейна» автівка - Toyota Land Cruiser - поїхала у 27 окрему бригаду Національної гвардії України, - повідомили в «Українській команді».

Бійці цієї бригади брали участь в обороні Чернігівщини та в боях на Луганщині. І сьогодні виконують бойові завдання по всій лінії фронту, зазначили у волонтерському штабі.

Нехай це бойове авто прослужить довго. Допоможе успішно виконувати оперативні завдання та збереже життя та здоров’я наших захисників, - сказав під час передачі автівки керівник «Української команди» Артур Палатний.

Як повідомлялося раніше, окрім 75 позашляховиків «Українська команда» разом з Володимиром Кличком доставила на передову 6 українських броньовиків «Кобра» вартістю 250 тис. доларів кожний. Вони були придбані за спонсорські кошти.

 

Video file
Автор: Дарина Драгоманова
Читайте також