Українські військові представляють Різдвяне відео, нагадуючи про війну
18:23 22.12.2023
263

Українські військові випустили відеопривітання з Різдвом, яке містить змінені версії відомих святкових пісень, щоб наголосити на продовженні війни. Цю інформацію розповсюдив проект UNITED24.

У відео представлено чотири відомі різдвяні композиції, в яких було змінено деякі слова для відображення сучасної реальності. Наприклад, у пісні Джона Леннона слова "war is over" (війна завершилась) були замінені на "war is not over" (війна не завершилась), як зазначає UNITED24 у Telegram.

Зйомки відео відбулися у бліндажі на бахмутському напрямку та на фоні об'єктів, зруйнованих російськими окупантами, таких як будинок культури, залізничний вокзал у Лимані, школи та автозаправна станція у Костянтинівці, розташовані за 15 км від лінії фронту.

У виконанні цих пісень взяли участь українські військові, серед яких Олександр Ремез, Інна Короленко, Дмитро Романчук, Артур Темченко, Михайло Олійник, Дмитро Дудко, Світлана Чередниченко, Вікторія Чудаковська, Ірина Косовська, а також парамедик Української добровольчої армії Михайло Адамчак.

Video file
Автор: Павло Петрушко
Читайте також