Зігрій теплом військового: волонтери «Українська команда» подбали про військових
16:37 28.11.2023
267

Волонтер «Українська команда» Вінниччини Владислав Головащенко, який на постійній основі допомагає військовим, у співпраці з головою громадської організації Асоціації жінок України «Дія» та директорки благодійної організації  "Перший благодійний театральний фонд" Надією Делієвою передали хотпаки на фронт.

«Висловлюю щиру подяку волонтерам штабу за надання такої необхідної допомоги нашим військовим. Завдяки вашій плідній праці ми можемо подарувати тепло кожному захиснику», - зазначає Надія Делієва.

Наразі вже більше п’ятиста закуплених хотпаків волонтерами «Українська команда» відправились до бійців Півдня. Відтепер військові завдяки такому набору хотпаку, який вміщує в себе дві грілки та мініпічку, матимуть можливість зігрітись в холодному окопі та навіть приготувати їжу. Дані набори через свою компактність зручні у використанні, їх можна легко переносити з собою і вони зігріють захисника у будь-яку хвилину та будь-де.

«Ми з волонтерами надаємо допомогу в різних напрямках і далі будемо ще більше працювати задля наближення нашої перемоги, адже лише в єдності наша сила!» - наголосив Геннадій Ткачук, голова Волонтерського штабу «Українська команда» Вінниччини.

Video file
Читайте також