Хто хоч раз був на їхніх концертах, знає: «Піккардійську Терцію» можна слухати вічно!
18:08 31.07.2024
264

3 серпня о 18.00 у PIROGOV SKY «Піккардійська Терція» запрошує всіх вінничан і гостей міста на великий літній концерт «Найкращі хіти для Вас»! 

Просто неба у музеї-садибі Пирогова почуємо всі улюблені пісні, які легендарна вокальна формація створила за 30 років на сцені: «Старенький трамвай», «Сад ангельських пісень», «Пустельник», «Жовті стрічки», «Сядеш у поїзд», «Капелюх», «Гей, соколи», «Йде українське військо» та багато інших.

Дорога нашому серцю Вінниця та вінничани, вже 3 серпня на локації PIROGOV SKY ми 

зустрінемося з вами на нашому сольному концерті. Буде затишно, романтично і як завжди по-

піккардійськи! — обіцяють співаки.

Квитки на концерт (від 350 грн) купуйте за цим посиланням 

«Піккардійська Терція» — визнані метри співу а-капела, гордість України, володарі Шевченківської  премії та унікальний колектив, який обожнюють у всьому світі!

Географія виступів формації вражаюча: Польща, Німеччина, Іспанія, Італія, Франція, Австрія, Канада, США, Великобританія, Бельгія, Швейцарія і навіть Сінгапур!

Внесок «Терції» у пісенну культуру України — безцінний: у своєму репертуарі музиканти мають понад 400 музичних творів 12-ма(!) мовами та 15 різножанрових альбомів.

На хітах «піккардійців» «Старенький трамвай», «Пустельник», «Берег ріки», «Нехай», «Сад ангельських пісень» виросло не одне покоління українців!

Кожна пісня у їхньому виконанні сповнена неймовірно потужної енергетики та завжди вражаємузичною й вокальною досконалістю.

А головне — їхня музика — та, яка по-справжньому творить світ любові, добра та краси.

Зараз «Піккардійська Терція» активно виступає із благодійними концертами та збирає кошти для наших захисників. Вінницький концерт не стане винятком.

Зокрема, як і під час всіх інших подій літа-2024 у PIROGOV SKY, на концерті пройде благодійний аукціон та збір коштів для бригади «Червона калина».

Зараз частина гонорару із наших концертів йде на допомогу армії. У нас багато знайомих, які

зараз на фронті і перш за все ми допомагаємо їм тими речами, що потрібні, — розповідає 

художній керівник «Піккардійської Терції» Володимир Якимець. — Ми без сумніву беремо 

участь у всіх концертах на підтримку ЗСУ. Матеріально чи духовно завжди готові взяти 

участь. Віримо у перемогу, донатимо на ЗСУ і підтримуємо українську армію! Пам‘ятаймо —

найтемніша ніч саме перед світанком!

Приходьте за незабутніми враженнями 3 серпня о 18.00 у PIROGOV SKY на великий концерт легендарної «Піккардійської Терції» просто неба у музеї-садибі Пирогова.

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua, а також у касі музею-садиби Пирогова та у касах «Афіша Вінниці»: у готелі «Франція», музичному магазині «Метроном» (пр. Коцюбинського, 78), креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ«Квартал», тур-клубі «Бідняжка» та центрі розвитку «Origami».

 

Читайте також