Кличко відвідав українських захисників на фронті та передав майже 500 дронів, системи РЕБ та інше необхідне бійцям оснащення
13:26 27.07.2024
348

Мер Києва Віталій Кличко відвідав українських захисників на фронті та передав вкрай необхідне обладнання – майже 500 дронів різних типів, системи РЕБ та інше оснащення. Про це Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі та на сторінках в соціальних мережах.

«Знову відвідав наших бійців на фронті. На Харківському напрямку та на Донбасі. Сьогодні, коли ситуація на передовій дуже складна, нашим захисникам особливо потрібні і допомога, і підтримка, – зазначив мер Києва. – Відвідав 4 бригади. Від громади столиці 28 окремій механізованій бригаді відвіз і передав 50 дронів Mavic. 5 окремій штурмовій київській бригаді – загалом 250 БПЛА ( і Mavic, і fpv-10), а також кілька систем РЕБ. 75 пташок Mavic допомагатимуть  тепер бійцям 63 окремої механізованої бригади», – повідомив Кличко.

Також з оснащення, що закупили не за бюджетні кошти, Кличко передав у якості благодійної допомоги 50 fpv-10 і систему РЕБ 28 бригаді. Та батальйону «Свобода» 4-ї бригади оперативного призначення НГУ – 50 таких же fpv і РЕБ.

«Ситуація на фронті гаряча. Спілкувалися під обстрілами та вибухами. Та наші бійці тримаються і сповнені рішучості боронити українську землю. Київ і надалі допомагатиме захисникам. Слава Україні, слава її Героям!», – наголосив Віталій Кличко.

Читайте також