У Миколаєві поліція затримала іноземця за різанину біля бару
14:00 08.01.2019
252

До поліції надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію чоловіка з колото-різаним пораненням живота.

Поліцейські з’ясували, що вказані тілесні ушкодження постраждалий отримав в результаті конфлікту із незнайомцем біля питного закладу по вулиці Космонавтів в Інгульському районі Миколаєва.

Опитавши свідків та учасників події оперативники встановили причетного до заподіяння тяжких тілесних ушкоджень 29-річного вихідця із кавказького регіону, який, після вчинення злочину залишив місце події.

Досудовим слідством встановлено, того вечора підозрюваний у супроводі співмешканки та її родички відпочивали у вищевказаному закладі, куди невдовзі прийшла компанія чоловіків, один з яких став чіплятись до попутниць першого чим, зі слів свідків, спровокував конфлікту ситуацію. Для з’ясування відносин опоненти вийшли на вулицю, де, під час сутички постраждалий і отримав поранення.

Слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України. За погодженням з прокуратурою йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України «Умисне тяжке тілесне ушкодження».

Наразі триває досудове слідство, правоохоронці встановлюють всі обставини події, а також перевіряють законність перебування підозрюваного на території України.

За матеріалами ВК ГУНП у Миколаївській області

Читайте також