На Сумщині жага похмілля привела молодого чоловіка за грати
15:40 01.01.2019
253

Після відвідування нічного клубу, 25-річний житель Шостки продовжив «відпочинок» зі своїми товаришами, викравши з сусіднього супермаркету дорогий лікер. Проте не розрахував, що його дії зафіксували камери відеоспостреження, за допомогою яких правоохоронці і вирахували зловмисника.

В поліцію з заявою про крадіжку звернувся управляючий одного з супермаркетів міста. Він розповів, що переглядаючи записи з камер відеонагляду, виявив одного з відвідувачів, який вночі викрав лікер вартістю понад 300 гривень.

Провівши необхідну перевірку, дільничні офіцери поліції встановили причетність до крадіжки 25-річного місцевого мешканця. Його розшукали та допитали.

У скоєному чоловік зізнався. За його словами, того вечора він відпочивав з друзями у нічному клубі. Коли ж розважальний заклад закрився, вирішив продовжити свято. Для чого поцупив з сусіднього супермаркету лікер. Викрадений алкоголь розпив з товаришами та всі розійшлися по домівках.

В поліції дії чоловіка кваліфікували як крадіжку та відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, яке наразі вже спрямували до суду. За скоєне зловмиснику загрожує штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

За матеріалами ВК ГУНП у Сумській області

Читайте також