На Вінниччині через дії хуліганів місто та 9 сіл залишились без газу
21:00 25.04.2021
1667

У місті Хмільник невідомі особи здійснили самовільне втручання в роботу газорозподільної мережі. Зловмисники перекрили дві засувки на газопроводах, що спричинило витік газу. Через такі дії 4 тисячі квартир міста Хмільник та 9 сіл Хмільницького району залишились без газу. Про це повідомили в АТ “Вінницягаз”.

В результаті хуліганських дій без газопостачання залишились 4 тисяч осель міста Хмільник та сіл Крутнів, Лелітка, Голодьки, Стара Гута, Вербівка, Вугли, Лозова, Педоси, Думенки Хмільницького району. Для ліквідації аварії було задіяно 70 фахівців.

“АТ «Вінницягаз» в екстреному порядку здійснює аварійно-відновлювальні роботи. На місці події для відновлення газопостачання споживачів працюють 70 фахівців Хмільницького відділення товариства. Задіяні аварійно-диспетчерські служби Хмільницької, Калинівської, Козятинської та Літинської дільниць компанії”, - зазначають у товаристві.

У компанії додають, що для та  фіксації несанкціонованого втручання, з'ясування обставин та встановлення залучена поліція. Відновити газопостачання обіцяють вже сьогодні, проте спершу фахівці АТ “Вінницягаз” мають перевірити кожну квартиру на відсутність витоків.

Самовільне втручання в роботу газорозподільної системи розцінюється як хуліганські дії та тягне за собою адміністративну відповідальність, а також відшкодування заподіяних збитків.

 

Читайте також