На Волині побили сина священника Московського патріархату
10:21 22.04.2019
254

Ще минулого місяця сина священника Московського патріархату села Садів, що у Луцькому районі. У єпархії заявили, що це – розправа на релігійному ґрунті.

31 березня побили сина священика Московського патріархату села Садів Луцького району Володимира Мелеся - 16-річного Василя Мелеся.

Про це заявляють у Волинській єпархії УПЦ (МП).

Так, у єпархії запевняють, що побиття було розправою прихильників ПЦУ. Мовляв, це вони вирішили викликати «на розмову» сина протоієрея. Утім, конкретної інформації щодо кривдників не вказують.

"Після того, як Василя Мелеся зустріли на спортмайданчику місцевої школи, його відразу почали бити. Троє осіб тримало хлопця, а один планомірно наносив удари руками та ногами у район голови і тулуба. Під час побиття зловмисник викрикував слова помсти та казав за що саме б’ють юнака: «Це тобі за те, що знімав, як різали замки», очевидно маючи на увазі, відеофіксацію Василем Мелесем захоплення храму 2 лютого", - йдеться у повідомленні єпархії.

У хлопця закрита черепно-мозкова, струс головного мозку, забійні садна потилиці та закритий перелом носа з мінімальним зміщенням уламків.

Читайте також