Подробиці різанини у шкільній їдальні під час святкування Нового Року
13:00 28.12.2018
252

Поліція затримала 35-річного мешканця Яготина, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс декілька колото-різаних ран батькові одного з учнів місцевої школи.

На спецлінію 102 повідомили, що в селі Сулимівка Яготинського району, під час святкування дітьми Нового року до місцевої шкільної їдальні завітав невідомий, який хотів потрапити на новорічне святкування, проте йому намагався завадити батько одного з учнів. Між двома дорослими чоловіками виник словесний конфлікт, після чого зловмисник наніс батькові учня декілька ножових поранень та втік з місця події.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами  38-річний чоловік, який підозрюється у скоєнні даного злочину, був затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Варто зазначити, що в момент затримання порушник займався знищенням речових доказів.

Наразі поранений чоловік перебуває в лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження).  Лиходію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до восьми років.

За матеріалами ВК ГУНП у Київській області

Читайте також