Поліцейські Харківщини протидіють незаконній торгівлі ялинками
16:00 24.12.2018

Під час профілактичних рейдів працівники поліції перевіряють законність та умови продажу хвойних дерев. На теперішній час поліцейськими складено 15 адміністративних протоколів за порушення порядку реалізації ялинок, вилучено 40 дерев.

Так, в ході відпрацювання території обслуговування дільничні офіцери   Краснокутського відділення поліції склали у відношенні громадянина протокол за ст. 159 (порушення правил торгівлі на ринках) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Чоловік продавав ялинки на ринку у селищі Краснокутськ без відповідних документів.

Три факти незаконної реалізації хвойних дерев виявили дільничні офіцери Основ’янського відділу поліції. Відносно громадян, які продавали ялинки без відповідних документів поліцейські склали 3 адміністративні протоколи за ст. 160 (торгівля з рук у невстановлених місцях) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає накладення штрафу з конфіскацією предметів торгівлі або без такої.

Перевірки місць реалізації хвойних порід триватимуть на території Харкова та області протягом новорічних та різдвяних свят.

За матеріалами ВК ГУНП у Харківській області

Читайте також