Справа «зіркового» фотографа: з’явились ще 6 зґвалтованих педофілом дівчаток
21:13 28.01.2021
260

На Сумщині фотографа судитимуть за зґвалтування та розбещення неповнолітніх дівчат. Про це повідомляють Надзвичайні новини з посиланням на Офіс генпрокурора.

Мова йде про 31-річного фотографа Валентина Василенка.

Справа «зіркового» фотографа: з’явились ще 6 зґвалтованих педофілом дівчаток

За даними слідства, у липні 2020 року обвинувачений приїхав на Сумщину до 9-річної дівчинки, з якою познайомився в Інтернеті. Чоловік пообіцяв звозити дитину в «Макдональдс», однак відвіз її на орендовану квартиру, де вчиняв з нею дії сексуального характеру. Окрім того, він продовжив писати дитині, домовляючись про наступну зустріч, на яку просив привести подружку. Ця переписка вже відбувалася під контролем правоохоронців, які оперативно встановили та затримали його. За місцем проживання затриманого виявлено пістолет STALKER-M906 калібру 9 мм та 18 патронів калібру 9 мм, - йдеться у повідомленні.

В той час як обвинувачений перебував під вартою, слідством встановлено ще шість дівчаток віком від 8 до 12 років, з якими він вчиняв розпусні дії, з Полтавської, Кіровоградської, Сумської областей та з м. Києва.

Одну з них чоловік під приводом фотосесії заманив на орендовану квартиру. З двома познайомився на вулиці та пропонував покати на дорогому авто. З трьома дівчатами підозрюваний спілкувався через соціальну мережу, погрозами змушуючи надсилати йому свої фото в оголеному вигляді.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує до 15 років або ж довічне позбавлення волі.

 

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також