У Коростені один чоловік порізав іншого та втік
11:50 13.04.2019
253

Увечері на одній з вулиць райцентру сталась сутичка між двома чоловіками. У результаті одному з них знадобилась медична допомога. Іншого, який з місця події втік, - за добу розшукали поліцейські. Нині чоловікові може загрожувати до 7 років ув’язнення.

Випадкові очевидці події, яких згодом встановили поліцейські, розповіли, що стали свідками, як голосна розмова між двома чоловіками раптово перейшла у напад одного з них на іншого. Чоловік, тримаючи у руках ножа, завдав удару опоненту по голові, а потім ще й відібрав у нього мобільний та кинувся навтьоки.

Потерпілому викликали швидку медичну допомогу. А в обставинах події розбирались прибулі поліцейські.

Так, було встановлено, що чоловіки між собою наглядно знайомі, однак стосунків не підтримували. 38-річний потерпілий саме виходив з прохідної підприємства, де працює, коли до нього підійшов нападник. Розмова тривала всього кілька хвилин, а її результатом став раптовий випад з ножем.

За інформацією, отриманою від травмованого, поліцейські встановили особу та розшукали нападника уже наступного дня. Він виявився 42-річним місцевим жителем.

- Чоловік неодноразово потрапляв раніше у поле зору поліції за адміністративні та кримінальні правопорушення, а нині є обвинуваченим у вчиненні хуліганства, - розповів начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт. – Тепер до його списку «діянь» додасться ще й підозра у вчиненні розбою.

За матеріалами ВК ГУНП у Житомирській області
Читайте також