На Львiвщинi священика покарали за насильство над дружиною
20:05 30.12.2021
265

Шевченкiвський райсуд Львова оштрафував за домашнє насилля священика. Його визнали винним уже вдруге за рiк. За агресивну поведiнку вдома чоловiк має сплатити лише 340 грн, - передає ZAXID.NET.

Зазначається, що вперше Iгоря Городецького оштрафували за сiмейне насилля весною 2021 року. Дружина викликала полiцiю, бо священик лаявся до неї, шарпав її та погрожував фiзичною розправою. Тодi Шевченкiвський районний суд оштрафував чоловiка на 340 грн.

29 грудня 2021 року суд розглянув другу в цьому роцi справу про сiмейне насилля вдома у Iгоря Городецького. Вiн знову агресивно себе поводив з дружиною, матюкався до неї та погрожував розправою. На судове засiдання у цiй справ священик не прийшов.

Суддя визнала чоловiка винним у сiмейному насильствi i вдруге за рiк призначила йому 340 грн штрафу.

Якщо священик продовжить агерсивно ставитись до дружини, то в майбутньому суд може видати йому припис про заборону наближатись до неї. Також сiмейного насильника можуть вiдправити на громадськi роботи або арештувати його на 10 днiв. Якщо ж полiцiя вiдкриє кримiнальну справу, то сiмейного насильника можуть навiть позбавити волi.

Автор: Даша Драгоманова
Читайте також