Майже 10 років ув'язнення призначив суд жителю Закарпатської області, який побив до смерті липовчанина
12:00 07.10.2021
333

33-річного підсудного оперативники відділу поліції № 4 Вінницького районного управління поліції затримали в червні цього року відразу після вчинення злочину. Зловмисник жорстоко побив  потерпілого за місцем його проживання. Травми, отримані чоловіком, виявились несумісними з життям.

 В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що тілесні ушкодження 56-річний чоловік отримав під час конфлікту зі своїм знайомим. 33-річний зловмисник руками та ногами побив потерпілого та залишив його у безпорадному стані. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці пригоди.

Встановлено, що підсудний раніше притягувався до кримінальної відповідальності та вчинив злочин в стані алкогольного сп'яніння.

Липовецький районний суд визнав підсудного винним у вчиненні інкримінованого йому злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 8 років 6 місяців.

 

 

 

Автор: Павло Петрушко
Читайте також