Рятувальник застрелив поліцейського на полюванні
18:00 29.11.2021
434

28 листопада на полюванні смертельне поранення отримав 37-річний інспектор поліції з Чернігівського районного управління поліції. Стріляв його товариш, 39-річний начальник одного з районних управлінь ДСНС в Чернігівській області.

Про це повідомила в понеділок, 29 листопада, Національна поліція тао офіс генерального прокурора.

Близько 4-ї ранку 29 листопада помер у лікарні 37-річний інспектор Чернігівського відділу реагування патрульної поліції, який напередодні зазнав вогнепального поранення в голову.

На момент інциденту поліцейський перебував поза службою в цивільному одязі. На полювання поблизу села Травневе Городнянської територіальної громади він поїхав із трьома товаришами.

За попередньою інформацією, 39-річний мисливець (начальник одного з  районних управлінь ДСНС в Чернігівській області) здійснив постріл з рушниці в бік тварини та випадково влучив у поліцейського.

Державне бюро розслідувань з’ясовує обставини події у рамках провадження за статтею 119 Кримінального кодексу (вбивство через необережність), що карається обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Хід розслідування контролює обласна прокуратура.

Автор: Павло Петрушко
Читайте також