Володимир Затайдух: «Я не дуже люблю фотографуватись, але у випадку з «City Style» все було по-іншому»
15:29 26.10.2018
254

Ми продовжуємо публікувати серію інтерв’ю з учасниками проекту «City Style» вінницького фотографа Костянтина Ревуцького про місто та людей у ньому, що виходить за підтримки Людмили Станіславенко. Коротко про проект та свою участь у ньому нам розповів Володимир Затайдух, керівник ГО «Дорожний контроль Вінниця».

- Як ти дізнався про проект та чому вирішив долучитись до його створення в якості моделі?

- Я дізнався про «City Style» з соціальних мереж, а саме – з Фейсбука, і вирішив взяти в ньому участь, адже це щось нове та креативне, а я не живу за чиїмось правилами чи вподобаннями та полюбляю усілякі цікаві події та брати в них участь, якщо пощастить. Також люблю все що пов'язане з нашим містом в якому живу і яким пишаюся, тому подумав: «Чому б і ні?»

- Що за локації ви з фотографом обрали для світлин?

- Для моєї зйомки було обрано дві локації у місті, дуже красиві. Спочатку фотографувались на самісінькій вершині «Ізумруда», що коло ринка Урожай, а потім - на алеї біля мікрорайону «Поділля».

- Розкажи про процес. Чи складно було фотографуватись, позувати перед камерою?

- В принципі, фотографуватись було не важко зовсім, тому що це все відбувалось за розмовами з Костею про спільні інтереси, на сам процес зйомки я майже не звертав уваги, не акцентувався. Для мене цей нюанс – найважливіший. Я не дуже люблю фотографуватись, але у випадку з «City Style» все було по-іншому.

Ну, і, звичайно, підбір локацій був неймовірним. Останній поверх «Ізумруду» - це щось надзвичайне: звідти видно все місто, як на долоні. Дуже красиво!

Ми продовжуємо слідкувати за перебігом створення фотопроекту «City Style», а також активно цікавимось його учасниками. Інші наші бесіди та міні-розмови можна почитати за цим посиланням.

Читайте також