Кейт Міддлтон випустила книгу фотографій про пандемію в Великобританії
19:34 29.03.2021
260

Дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська, Кейт Міддлтон випустила книгу фотографій про боротьбу з пандемією коронавірусу в Великобританії, повідомляє Insider.

Книга називається «Залишайтеся на місці. Портрет нашої нації в 2020 році »(Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020). Це спільний проект герцогині і Національної портретної галереї країни.

Дружина принца Вільяма, герцогиня Кембриджська, Кейт Міддлтон випустила книгу фотографій про боротьбу з пандемією коронавируса в Великобританії, повідомляє Insider.

Книга називається «Залишайтеся на місці. Портрет нашої нації в 2020 році »(Hold Still: A Portrait of Our Nation in 2020). Це спільний проект герцогині і Національній портретній галереї країни.


Вона складається з портретних фотографій британців у віці від 4 до 75 років, надісланих до проекту Hold Still протягом року. Всього надіслали 31 тисячу фотографій, з них журі, в яке також входила Кейт Міддлтон, відібрало 100 найкращих.

«Використовуючи силу фотографії, я б хотіла надовго зберегти пам'ять про те, що ми всі пережили. Захопити особисті історії та задокументувати важливі моменти з життя сімей і спільнот, які пережили пандемію », - розповіла герцогиня.

Кейт Міддлтон і принц Вільям публічно підтримують медичні та громадські організації, що борються з пандемією. У грудні 2020 року пара відвідала Королівську лікарню Беркшира в Редінгу, де народилася герцогиня, а нещодавно - Вестмінстерське абатство, де розмістили центр загальної вакцинації.

 

 

Автор: Маргарита Грабова
Читайте також