"Ми були рекрутами": Новий документальний фільм про Героїв 3-ї окремої штурмової бригади
21:00 21.08.2023
899

Кінокомпанія FILMS DIVISION представляє тизер фільму "Ми були рекрутами", що розповідає про воїнів 3-ї Окремої штурмової бригади. Режисер Любомир Левицький зображує шлях рекрута з прізвиськом "Журналіст" від полігону до "вирішальної битви", ознайомлюючи глядачів з життям та біографіями воїнів цієї видатної бригади.

Українська компанія FAVBET виступила меценатом фільму, яка вже довгий час надає підтримку ЗСУ, забезпечуючи їх транспортними засобами, сучасними дронами та обладнанням.

"Ми були рекрутами" - це документальний фільм, який поєднує художню розповідь із реальними документальними кадрами, багато з яких були зняті військовими під час виконання бойових завдань. Головний герой - 19-річний юнак з позивним "Журналіст", який обирає шлях служби в ЗСУ, щоб взяти участь у "вирішальній битві" і не залишитись байдужим.

Ця особиста історія молодого воїна сплітається зі справжньою історією бригади, розкриваючи мотивацію сотень хлопців та дівчат, готових ризикувати життям заради свободи мільйонів українців. Фільм глибоко поглиблюється в характери справжніх воїнів, їхню філософію та покриває реальний побут бойового підрозділу - від важкої підготовки та запеклих боїв до беззаперечної віри в перемогу світла над темрявою.

Цей фільм є другим документальним проектом Любомира Левицького, присвяченим повномасштабній війні. Попереднім був короткометражний документальний фільм "Йди за мною".

Автор: Павло Петрушко
Читайте також